Examencentrum Eeklo


Examencentrum Eeklo SBAT nv
Industrielaan 15
9900 Eeklo
tel. : 09/ 377.59.28 fax: 09/ 377.51.00

Verantwoordelijke : K. Cappon


Grotere kaart weergeven

met de auto

Komende van Aalter
Rij via Ursel naar Eeklo. Bij het binnenrijden van het centrum is er een klein kruispunt met verkeerslichten. Hier rijdt U links, neem vervolgens de eerste straat links en dan de eerste straat rechts. Op het einde van deze straat, de Industrielaan, ziet U aan uw linker zijde het keuringsstation en examencentrum.

Komende van Maldegem
Rij op de oude baan Brugge-Gent (N9) richting Eeklo. Rij aan de eerste verkeerslichten na de brug over het kanaal rechts, U bevindt zich nu op de Ringlaan. Twee kilometer verder, net voorbij de watertoren ziet U aan uw linker zijde de Industrielaan. Het eerste bedrijf rechts is de autokeuring en examencentrum.

Komende van Gent
Rij via de oude baan Gent-Brugge (N9) naar Eeklo. In Eeklo passeert U eerst het NMBS-station en daarna, eveneens aan uw rechter zijde de markt. Aan de eerstvolgende verkeerslichten moet U links tot aan een rotonde. Hier terug links tot aan de verkeerslichten. Rij daar rechts, dan de eerste straat links, daarna de eerste rechts, U bevindt zich nu in de Industrielaan, het laatste bedrijf links is de autokeuring en examencentrum.

met het openbaar vervoer

64 : Aalter-Eeklo
LIJN 66 : Zomergem-Eeklo

De halteplaats te Eeklo heet ``Kop van de vaart." U volgt de overkant van de vaart.  De eerste straat rechts (slachthuis), vervolgens eerste straat links. Op het einde van de industrielaan aan de linkerzijde is het examencentrum.
De afstand bedraagt ongeveer 2 km.

Op weekdagen is er `s morgens een bus die aan het station van Eeklo vertrekt om 8.00 uur en aankomt op de industriezone om 8.08 uur. `s Avonds vertrekt de bus op de industriezone om 16.48 en komt om 16.56 uur aan bij het station.  De halteplaats op de Industriezone is gelegen ter hoogte van Revam ( rechttegenover bevindt zich het examencentrum)

Belbus :

Vanuit enkele gemeenten kan men rechtstreeks naar het examencentrum. Er is een halteplaats gelegen ter hoogte van het examencentrum (Revam / zone 84 n° 152). (U belt best 1 dag of tenminste 2 uur vooraf naar het nummer : 09/210 94 94 en geeft de plaats van vertrek en aankomst door.

te voet

Vanop de markt bevindt men zich op 1500m van het examencentrum.We verlaten de markt en gaan naar rechts richting het kruispunt de Boelare. Aan de lichten gaat men linksaf (richting kliniek Heilig Hart). Dit is de Koning Albertstraat. Men gaat tot aan de rotonde en dan linksaf (Tieltse Steenweg). U neemt de eerste straat rechts, de Korte Moeie. Neem de eerste straatlinks,de Slachthuisstraat, en daarna de eerste straat rechts, de Industrielaan. Het examencentrum ligt aan de linkerkant.