Examencentrum Brakel


Examencentrum Brakel SBAT nv
Industrielaan 8
9660 Brakel
tel.: 055/ 42.44.23 fax: 055/42.28.51

Verantwoordelijke: S. Standaert


Grotere kaart weergeven

met de auto

Komende van Gent
Over Merelbeke, via Zwalm richting Brakel. Aan rotonde in Brakel, richting Geraardsbergen nemen en eerste straat rechts. Dit is de Industrielaan, waar het keuringsstation en examencentrum zich op nr 8 bevinden.

Komende van Ninove
Richting Brakel nemen en aan de splitsing voor Geraardsbergen rechts (richting Oudenaarde) 100 meter verder links. Dit is de Industrielaan.

Komende van Geraardsbergen
Richting Brakel nemen. Aan rotonde in Brakel terug keren richting Geraardsbergen nemen en eerste straat rechts. Dit is de Industrielaan, waar het keuringsstation en examencentrum zich op nr 8 bevinden.

Komende van Ronse
Richting Brakel nemen. Aan rotonde in Brakel, richting Geraardsbergen nemen en eerste straat rechts. Dit is de Industrielaan, waar het keuringsstation en examencentrum zich op nr 8 bevinden.

Komende van Zottegem
Richting Brakel nemen, door centrum. Aan rotonde in Brakel, richting Geraardsbergen en eerste straat rechts. Dit is de Industrielaan, waar het keuringsstation en examencentrum zich op nr 8 bevinden.

Komende van Oudenaarde
Richting Brakel nemen. Aan rotonde te Brakel, richting Geraardsbergen en eerste straat rechts. Dit is de Industrielaan, waar het keuringsstation en examencentrum zich op nr 8 bevinden

met het openbaar vervoer

LIJN 16 : Geraardsbergen - Oudenaarde
Halte Spoorwegstraat of aan de rotonde van Brakel.
Wanneer u de rijweg oversteekt komt u in de Industrielaan.


LIJN 21-22-23-24-25 : Zottegem - Ronse
Halte aan de rotonde van Brakel.
Aan de rotonde neemt u de richting Geraardsbergen en u neemt de eerste straat rechts. Deze straat is de Industrielaan.

te voet

- Komende van Geraardsbergen halte Spoorwegstraat, de Geraardsbergsestraat oversteken richting industriezone, afstand ongeveer 400 meter.
- Komende van Oudenaarde halte Herreweg aan de rotonde. Te voet rechtdoor richting Geraardsbergen en vervolgens eerste straat rechts, afstand ongeveer 600 meter.
- Komende van Zottegem aan de rotonde, halte in Ronsesestraat, te voet verder richting Geraardsbergen en dan de 1ste straat rechts, afstand ongeveer 600 meter.
- Komende van Zottegem halte juist voorbij de rotonde in de Ronsesestraat, te voet richting Geraardsbergen, vervolgens 1ste straat rechts, afstand ongeveer 600 meter.