Examencentrum Erembodegem


Examencentrum Erembodegem SBAT nv
Bedrijventerrein ZUID III
Industrielaan 26
9320 Erembodegem
tel. :053/ 66.47.26 fax: 053/ 68.16.19

Verantwoordelijke: C. MarissensGrotere kaart weergeven

met de auto

Komende van Aalst Centrum
Richting E40 -Geraardsbergen/Ninove volgen, over de E40 richting Geraardsbergen/Ninove tot aan de rotonde in Erembodegem. Daar de richting Industriezone 3 nemen. In de Industriezone vindt U na 500 m aan de rechter kant het keuringsstation en examencentrum.

Vanaf E40 Gent/Wetteren/Erpe-Mere
Op de E40 de afrit 19 Aalst nemen, richting Ninove /Geraardsbergen volgen tot aan de rotonde in Erembodegem. Daar de richting Industriezone 3 nemen. In de Industriezone vindt U na 500 m aan de rechter kant het keuringsstation en examencentrum.

Vanuit omgeving Ninove
De Expressweg N45 Aalst volgen tot aan de rotonde in Erembodegem. Daar de richting Industriezone 3 nemen. In de Industriezone vindt U na 500 m aan de rechter kant het keuringsstation en examencentrum.

Vanuit omgeving Denderleeuw
Richting E40 / Aalst volgen tot in Erembodegem. Daar richting Industriezone 3 nemen. In de Industriezone vindt U na 200 m aan de linker kant het keuringsstation en examencentrum.

Vanuit de richting Affligem/Asse
N9 Aalst volgen tot in Erembodegem. Daar richting Erembodegem industriezone 1+2+3 volgen, vervolgens de wegwijzers Erembodegem Industriezone 2+3 en Erembodegem Industriezone 3 volgen. In de Industriezone vindt U na 200 m aan de linker kant het keuringsstation en examencentrum.

Vanuit omgeving Dendermonde
N41 richting Aalst en E40 volgen, aan E40 de richting van Ninove /Geraardsbergen/Erembodegem-Industriezone volgen tot aan de rotonde in Erembodegem. Daar de richting Industriezone 3 nemen. In de Industriezone vindt U na 500 m aan de rechter kant het keuringsstation en examencentrum.

Vanuit de richting Zottegem
E40 in Erpe -Mere richting Brussel oprijden, E40 verlaten via afrit 19 Aalst. Richting Ninove /Geraardsbergen volgen tot aan het Rond Punt in Erembodegem.Daar de richting Industriezone 3 nemen. In de Industriezone vindt U na 500 m aan de rechter kant het keuringsstation en examencentrum

met het openbaar vervoer

Het examencentrum is rechtsstreeks te bereiken vanaf het station Aalst om 8u07 (richting Denderleeuw nemen)
Vanaf station Aalst richting Ninove is er een bus van 09u08 telkens om het uur.
Vanaf de Centrumlaan in Ninove is er een bus vanaf 09u08 telkens om het uur. Neem de halteplaats Kasteellaan. Deze halteplaats bevindt zich op het einde van de Industrielaan op een 200 meter van het examencentrum.

NMBS : Bereikbaar met de trein om het uur (lijn 50 : Aalst-Brussel).

te voet

Vanaf het station , ongeveer 2 km. Neem de uitgang via de tunnel naar de overzijde van het station. Volg richting E40 (Keppestraat) tot aan het einde. Daar slaat u links af tot over de autosnelwegn u bereikt het examencentrum door daarna de tweede straat aan de rechterkant te nemen.