Stekene

Keuringscentrum Stekene S.B.A.T. nv
Industriezone 'Kleine Akker'
Zavelstraat 25
9190 Stekene

Openingsuren

Enkel op afspraak

Dhr. F. Van Gucht
Dhr. K. De Vrieze
Dhr. M. Remue
Dhr. M. Kegels

  • Ten gevolge van het Noodplan Autokeuring zijn er afwijkende openingsuren.

Maak een afspraak

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Komende van de Expressweg:
Neem de uitrit voor de provinciale baan Hulst-Sint-Niklaas, richting Sint-Niklaas. Aan de 1st verkeerslichten "Drie Schouwen" rechts afslaan en de wegwijzer "De Kleine Akker" volgen.Na een drietal kilometer ziet U aan de linkerkant de ambachtelijke zone "De Kleine Akker".Hier links afslaan (Zavelstraat) en dan de eerste straat rechts (Bettestraat), het keuringscentrum bevindt zich op het einde van deze straat.

Komende van het centrum van Sint-Niklaas (markt):
Men neemt de richting van de provinciale baan Sint-Niklaas-Hulst richting Hulst.Aan de derde verkeerslichten "Drie Schouwen" links afslaan de wegwijzer "De Kleine Akker' volgen.Na een drietal kilometer ziet U aan de linkerkant de ambachtelijke zone "De Kleine Akker".Hier links afslaan (Zavelstraat) en dan de eerste straat rechts (Bettestraat), het keuringscentrum bevindt zich op het einde van deze straat.

Komende van Lokeren via Moerbeke:
Men neemt de richting centrum Stekene (kerk) via Brugse Heirweg - Heirweg - Bosdorp - Brugstraat - Dorpsstraat - Polenlaan - Oost-Eindeken. Rij door het centrum van Stekene, voorbij de kerk. Wanneer U uit de bebouwde kom van Stekene komt, vindt U aan de rechterkant de ambachtelijke zone "De Kleine Akker". Hier rechts afslaan (Zavelstraat) en dan de eerste straat rechts (Bettestraat), waar het keuringscentrum zich op het einde van deze straat bevindt.

LET OP : Gewijzigde ingang voor personenwagens ZONDER afspraak => Ingang Zavelstraat.

Bekijk routebeschrijving

Webcam

  • NOODPLAN CORONA : ENKEL OP AFSPRAAK! Lees Nieuwsbericht!

Welke keuring

Laatste nieuws