Zwijnaarde

Live druktebarometer:

Laatst gewijzigd op 01/01/1970 01:00

Openingsuren

Enkel op afspraak

Verantwoordelijken Dhr. T. De Coninck
Dhr. B. De Volder
Dhr. G. Vanderhaeghen
Dhr. K. Vandekerckhove

  • Keuringen in Zwijnaarde enkel op afspraak!

Maak een afspraak

Routebeschrijving

Komende van Gent
Aan de rotonde "de Sterre" de Oudenaardsesteenweg richting Oudenaarde oprijden, voorbij het verkoopcentrum op de brug rechts naar beneden tot aan de Buitenring (naast Ringvaart), rechts afslaan. Op het einde van de Buitenring vindt U het keuringscentrum van Zwijnaarde.

Komende van Oudenaarde
Op de Oudenaardsesteenweg richting Gent volgen, voorbij afrit Zwijnaarde van E40 rijden, over de brug de eerste afrit naar rechts, aan de Binnenring (naast Ringvaart) rechts en dan de eerste afrit naar rechts, langsheen parking van het verkoopcentrum naar boven, terug rechts afslaan, over de brug rechts naar beneden tot aan de Buitenring (naast Ringvaart), rechts afslaan. Op het einde van de Buitenring vindt U het keuringscentrum van Zwijnaarde.

Komende van Kortrijk/Antwerpen via E17
Aan de verkeerswisselaar te Gent richting Oostende, tweede afrit nemen richting EXPO, de Pegoudlaan volgen langs de parkings en gebouwen van Flanders Expo tot aan de Buitenring (naast Ringvaart), naar rechts. Rij verder tot voorbij de oprit van Oudenaarde tot aan de versmalling van de rijbaan. Op het einde van de Buitenring vindt U het keuringscentrum van Zwijnaarde

Komende van E40 Brussel of Oostende
Afrit volgen via de Pegoudlaan, langs de parkings en gebouwen van Flanders Expo tot aan de Buitenring (naast Ringvaart), naar rechts. Op het einde van de Buitenring vindt U het keuringscentrum van Zwijnaarde.

Bekijk routebeschrijving

Webcam

  • Alle voertuigen enkel op afspraak.

Welke keuring

Laatste nieuws